Laatuketju

Laadunvalvonta

Farmimuna Oy:n pakkaamat kananmunat ja jatkojalosteet ovat läpi koko tuotantoketjun integroidun tuotanto- ja valvontajärjestelmän tarkassa valvonnassa. Tuotteiden laatua valvotaan viranomaisten hyväksymällä omavalvontaohjelmalla, jonka kriittisiä pisteitä (HACCP) tarkkailee työtehtäviinsä koulutettu henkilökunta. Kananmunien jatkojalostuspuolen jokainen tuotantoerä tutkitutetaan elintarvikelaboratoriossa ja hygienian tasomittaukset tutkitaan omassa valvontalaboratoriossa. Omavalvontalaboratorio palvelee myös munapakkaamoa, kananmunantuotantoa ja rehunvalmistusta.

Tällä hetkellä tuotantomme kananmunien pakkaamisessa ja jatkojalostamisessa on n. 4,4 milj. kg vuodessa.

Tuotteiden jäljitettävyys

Kaikki tuotteemme ovat helposti jäljitettävissä. Munapakkaamon tuotteet ovat jäljitettävissä kananmunissa olevien merkintöjen perusteella ja jatkojalostuspuolen tuotteet tuotantoeränsä perusteella.

Etumme laadunvalvonnassa

Suurin etumme laadun valvonnassa on, että pystymme valvomaan koko ketjua alkutuotannosta kuluttajalle asti. Näin voimme taata kaikkien Farmimuna Oy:n tuotteiden edustavan lajinsa huippua niin makunsa kuin muidenkin ominaisuuksiensa puolesta.

Tuotantotekniikkamme on huippumodernia, mutta kaiken takana on kuitenkin suomalainen laatuperinne ja tinkimätön halu tuottaa korkealaatuisia ja maistuvia elintarvikkeita.