Paistetut kananmunat

Tarjoiluvalmis, paistamisen jälkeen pakastettu kananmuna sopii lisukkeeksi pyttipannuihin, voileipiin ja hampurilaisiin. Kananmuna on korkealuokkainen ja maistuva. Pakastettu tuote on helppo säilyttää ja valmistaa tarjottavaksi.

Spesifikaatio

Ainekset:
Kananmuna, kasvisöljy

Säilytys:
Pakasteena -18°C:ssa tai kylmemmässä yksi vuosi, kylmähuoneessa 2-4°C:ssa 10vrk, huoneenlämmössä yksi vuorokausi

Sulatus:
Kylmähuoneessa (2-4°C) yksi vrk., jääkaapissa n. 10 tuntia. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen

Valmistus:
Valmistetaan kuumentamalla

Sulatettuna Pakasteena
Kiertoilmauuni

175°C

2 min 5 min
Paistouuni

175°C

4 min 13 min
Mikro

200 W

40 sek 2 min

Tuotetiedot:
Munahalkaisija n.7.6cm, keskimääräinen paino 38g/kpl

Pakkauskoot:
50kpl/ltk n. 1.9kg/ltk. Laatikon mitat 320x220x110, 112 ltk/lava
212,8 kg/lava